Een rondvraag onder de leidinggevende Europese fondsbeheerders tijdens een conventie in Zurich toonde recent in elk geval nog veel ongeloof (scepticisme) m.b.t. de stijging van de aandelenbeurzen doorheen de voorbije weken.

Zo dacht 77% van de ondervraagden dat de huidige opleving slechts van korte duur zal zijn en dat de aandelenmarkten binnenkort nieuwe dieptepunten zullen opzoeken.

Daarnaast was 16% van de ondervraagden geen uitgesproken mening toegedaan en dacht slechts 7% dat deze stijging het begin is van een lange opwaartse trend.

Een rondvraag onder de leidinggevende Europese fondsbeheerders tijdens een conventie in Zurich toonde recent in elk geval nog veel ongeloof (scepticisme) m.b.t. de stijging van de aandelenbeurzen doorheen de voorbije weken.Zo dacht 77% van de ondervraagden dat de huidige opleving slechts van korte duur zal zijn en dat de aandelenmarkten binnenkort nieuwe dieptepunten zullen opzoeken. Daarnaast was 16% van de ondervraagden geen uitgesproken mening toegedaan en dacht slechts 7% dat deze stijging het begin is van een lange opwaartse trend.