Gouverneur Rick Scott van Florida verklaarde zondag in een intervieuw op Bloomberg Television tijdens het programma "InBusiness With Margaret Brennan" dat ook zijn staat moet gaan besparen.

Florida kan 5% van zijn werknemers gaan ontslaan, aldus Scott. De gouverneur is van mening dat de overheidstewerkstelling te snel is gegroeid in vergelijking met de bedrijfswereld.

Bovendien zijn er veel industriejobs naar het buitenland verdwenen, zodat de werkloosheid in de privé-sector waarschijnlijk groot gaat blijven. In de komende weken en maanden worden nog meer ontslagen bij de Amerikaanse overheden verwacht.

Gouverneur Rick Scott van Florida verklaarde zondag in een intervieuw op Bloomberg Television tijdens het programma "InBusiness With Margaret Brennan" dat ook zijn staat moet gaan besparen. Florida kan 5% van zijn werknemers gaan ontslaan, aldus Scott. De gouverneur is van mening dat de overheidstewerkstelling te snel is gegroeid in vergelijking met de bedrijfswereld. Bovendien zijn er veel industriejobs naar het buitenland verdwenen, zodat de werkloosheid in de privé-sector waarschijnlijk groot gaat blijven. In de komende weken en maanden worden nog meer ontslagen bij de Amerikaanse overheden verwacht.