De Amerikaanse beurs vertoont volgens enkele regionale iShares (genoteerd in euro's) een flitsende start op de voet gevolgd door de opkomende markten en Europa.

De recente koersstijgingen in Wall Street dragen volgens Theodoor Gilissen Bankiers bij aan het wereldwijd ingezette herstel in de tweede helft van vorig jaar.

De iShares Europa presteren sinds eind juli beter dan de iShares North-America. De aandelenkoersen in de Verenigde Staten zullen een inhaalslag moeten maken.

De Amerikaanse S&P 500 index sloot afgelopen vrijdag op 1466,40 en daarmee op de hoogste stand sinds medio september vorig jaar.

De Amerikaanse beurs vertoont volgens enkele regionale iShares (genoteerd in euro's) een flitsende start op de voet gevolgd door de opkomende markten en Europa. De recente koersstijgingen in Wall Street dragen volgens Theodoor Gilissen Bankiers bij aan het wereldwijd ingezette herstel in de tweede helft van vorig jaar. De iShares Europa presteren sinds eind juli beter dan de iShares North-America. De aandelenkoersen in de Verenigde Staten zullen een inhaalslag moeten maken. De Amerikaanse S&P 500 index sloot afgelopen vrijdag op 1466,40 en daarmee op de hoogste stand sinds medio september vorig jaar.