"Met een omzet van EUR 129,1 miljoen in 2013, hebben we de prestaties van 2012 evenaart (exclusief de EUR 10 miljoen

verhuurcontracten voor grote sportevenementen), ondanks de macro-economische omgeving die in sommige gebieden

uitdagend bleef tijdens bijna het hele jaar", zei Joop Janssen, Gedelegeerde bestuurder & CEO van EVS in reactie op de vanmorgen gepubliceerde cijfers.

"Wij zijn bijzonder verheugd met de prestaties van ons ENM markt in het laatste kwartaal, met alweer de nadruk op de positieve reacties van klanten op onze nieuwe vier markten strategie. Het bedrijf blijft investeren in de toekomstige groei door het aanwerven van ITexperts met specifieke bekwaamheden."

"Met een omzet van EUR 129,1 miljoen in 2013, hebben we de prestaties van 2012 evenaart (exclusief de EUR 10 miljoen verhuurcontracten voor grote sportevenementen), ondanks de macro-economische omgeving die in sommige gebieden uitdagend bleef tijdens bijna het hele jaar", zei Joop Janssen, Gedelegeerde bestuurder & CEO van EVS in reactie op de vanmorgen gepubliceerde cijfers. "Wij zijn bijzonder verheugd met de prestaties van ons ENM markt in het laatste kwartaal, met alweer de nadruk op de positieve reacties van klanten op onze nieuwe vier markten strategie. Het bedrijf blijft investeren in de toekomstige groei door het aanwerven van ITexperts met specifieke bekwaamheden."