Euro houdt makkelijk stand boven 1,305 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3058 dollar betaald, of bijna een half procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,73%, of ruim bijna procent boven het slotniveau van woensdag.

Goud en olie weer in het rood

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1700 dollar betaald, of 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt makkelijk stand boven 1,305 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3058 dollar betaald, of bijna een half procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,73%, of ruim bijna procent boven het slotniveau van woensdag. Goud en olie weer in het rood Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1700 dollar betaald, of 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.