Euro breekt door boven 1,39 dollar

Op de valutamarkten krijgt de euro nog heel wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3929 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,595%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs opnieuw iets lager, olieprijs trekt lichtjes aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1308 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) trok lichtjes aan, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99,50 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro breekt door boven 1,39 dollar Op de valutamarkten krijgt de euro nog heel wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3929 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,595%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs opnieuw iets lager, olieprijs trekt lichtjes aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1308 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) trok lichtjes aan, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99,50 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.