Euro houdt stand rond kaap van 1,365 dollar

Op de valutamarkten hield de euro goed stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3655 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,675%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs moet plooien

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1268 dollar betaald, of bijna anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand rond kaap van 1,365 dollar Op de valutamarkten hield de euro goed stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3655 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,675%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs moet plooien Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1268 dollar betaald, of bijna anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.