Euro valt terug onder 1,29 dollar

Op de valutamarkten moest de euro terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2998 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,164%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud en olie lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1385 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 25 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 92 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,29 dollar Op de valutamarkten moest de euro terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2998 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,164%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van donderdag. Goud en olie lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1385 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 25 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 92 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van donderdagavond.