Euro breekt door boven 1,3150 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro aandringen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3164 dollar betaald, of iets meer dan de vorige slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,772%, of iets meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag.

Goud en olie in de plus

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1700 dollar betaald, of iets meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer bijna 87,50 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro breekt door boven 1,3150 dollar Op de valutamarkten blijft de euro aandringen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3164 dollar betaald, of iets meer dan de vorige slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,772%, of iets meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag. Goud en olie in de plus Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1700 dollar betaald, of iets meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer bijna 87,50 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.