Euro raakt niet voorbij kaap van 1,34 dollar

Op de valutamarkten maakte de koers van de euro per saldo pas op de plaats, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3368 dollar betaald, of fracties van kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,413%, of ruim een vol procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs stabiel, ook olieprijs stabiliseert

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1313 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 97,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro raakt niet voorbij kaap van 1,34 dollar Op de valutamarkten maakte de koers van de euro per saldo pas op de plaats, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3368 dollar betaald, of fracties van kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,413%, of ruim een vol procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs stabiel, ook olieprijs stabiliseert Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1313 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 97,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.