Euro houdt nog altijd stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3817 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,637%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs stabiel, ook olieprijs maakt pas op de plaats

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1302 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103,75 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt nog altijd stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3817 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,637%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs stabiel, ook olieprijs maakt pas op de plaats Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1302 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103,75 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.