Euro houdt stand boven 1,355 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3554 dollar betaald, of driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,693%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud weer goedkoper, olieprijs opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1215 dollar betaald, of ruim anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,355 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3554 dollar betaald, of driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,693%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goud weer goedkoper, olieprijs opnieuw hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1215 dollar betaald, of ruim anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.