Euro stoot door tot boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer meer ruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3703 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,883%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud opnieuw iets goedkoper, maakt pas op de plaats

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1230 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of fractioneel meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot door tot boven 1,37 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer meer ruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3703 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,883%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goud opnieuw iets goedkoper, maakt pas op de plaats Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1230 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of fractioneel meer dan de slotkoers van donderdagavond.