Euro raakt niet voorbij de kaap van 1,35 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3481 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,784%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud opnieuw goedkoper, olieprijs maakt slippertje

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of bijna anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro raakt niet voorbij de kaap van 1,35 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3481 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,784%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goud opnieuw goedkoper, olieprijs maakt slippertje Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of bijna anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.