Euro klampt aan boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro slechts licht hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3527 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,643%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer lager, olieprijs brokkelt verder af

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of bijna 40 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro klampt aan boven 1,35 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro slechts licht hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3527 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,643%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer lager, olieprijs brokkelt verder af Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of bijna 40 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.