Euro heeft opnieuw wind in de zeilen

Op de valutamarkten ging de euro weer eens hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3094 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,574%, of bijna drie procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1280 dollar betaald, of ruim 30 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd 105 dollar betaald of anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro heeft opnieuw wind in de zeilen Op de valutamarkten ging de euro weer eens hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3094 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,574%, of bijna drie procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goud duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1280 dollar betaald, of ruim 30 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd 105 dollar betaald of anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.