Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro in reactie op de Europese renteverlaging wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3066 dollar betaald, of een bijna procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,631%, of ruim een half procent boven het slotniveau van woensdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1470 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94 dollar betaald of ruim 3% meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro in reactie op de Europese renteverlaging wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3066 dollar betaald, of een bijna procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,631%, of ruim een half procent boven het slotniveau van woensdag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1470 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94 dollar betaald of ruim 3% meer dan de slotkoers van woensdagavond.