Euro zet paar stapjes terug

Op de valutamarkten zette de euro een paar stapjes terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3211 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,723%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud goedkoper, olie weer flink duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of bijna enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 107 dollar betaald of ruim 2,50% meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro zet paar stapjes terug Op de valutamarkten zette de euro een paar stapjes terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3211 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,723%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud goedkoper, olie weer flink duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of bijna enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 107 dollar betaald of ruim 2,50% meer dan de slotkoers van woensdagavond.