In de eurozone werd volgens ABN Amro de blik verlegd naar redelijke cijfers over de economie. De stemming onder inkoopmanagers verslechterde weliswaar enigszins, maar de verslechtering was beperkt en de bijbehorende index handhaafde zich in positief territorium boven de 50.

In Duitsland liep ook de Ifo-index - een goede maatstaf voor het vertrouwen onder ondernemers - iets terug. Dit had ongetwijfeld te maken met de spanningen rondom de Krim, maar de index staat nog steeds op een buitengewoon comfortabel niveau.

In de eurozone werd volgens ABN Amro de blik verlegd naar redelijke cijfers over de economie. De stemming onder inkoopmanagers verslechterde weliswaar enigszins, maar de verslechtering was beperkt en de bijbehorende index handhaafde zich in positief territorium boven de 50. In Duitsland liep ook de Ifo-index - een goede maatstaf voor het vertrouwen onder ondernemers - iets terug. Dit had ongetwijfeld te maken met de spanningen rondom de Krim, maar de index staat nog steeds op een buitengewoon comfortabel niveau.