De operationele efficiënties ten gevolge van de investeringsprogramma's van de voorgaande jaren leveren een aanzienlijke positieve bijdrage tot het bedrijfsresultaat.

Meer specifiek de herstructurering van de ontbijtkoekfabrieken in Nederland, maar ook de succesvolle verhuis van de frangipaneproductie van Lembeke naar Oostakker en de nieuwe speculooslijnen in Lembeke hebben bijgedragen tot een verhoogde efficiëntie en flexibiliteit.

Bovendien werd in de plant te Eeklo SAP succesvol geïmplementeerd en werd de plant tevens geïntegreerd binnen de organisatie van Lotus Bakeries.

De operationele efficiënties ten gevolge van de investeringsprogramma's van de voorgaande jaren leveren een aanzienlijke positieve bijdrage tot het bedrijfsresultaat. Meer specifiek de herstructurering van de ontbijtkoekfabrieken in Nederland, maar ook de succesvolle verhuis van de frangipaneproductie van Lembeke naar Oostakker en de nieuwe speculooslijnen in Lembeke hebben bijgedragen tot een verhoogde efficiëntie en flexibiliteit. Bovendien werd in de plant te Eeklo SAP succesvol geïmplementeerd en werd de plant tevens geïntegreerd binnen de organisatie van Lotus Bakeries.