Het bedrijf haalt nog steeds een groot deel van de omzet uit thuisland Spanje (35%). De binnenlandse economische malaise heeft ook effect op de verkopen van Inditex, ondanks de positionering in het lagere segment.

Het bedrijf herhaalt zijn verwachting dat het dit jaar 370 tot 450 nieuwe winkels zal openen. Inditex staat op de favorietenlijst van Theodoor Gilissen Bankiers.

De bank is positief over het aandeel Inditex omdat het bedrijf met winkelketens zoals Zara de recessie relatief goed zal doorkomen.

Hiernaast heeft het bedrijf heeft een flexibel business model waardoor het snel kan inspelen op veranderde modetrends. gezonde balans. Inditex krijgt een koopadvies van Theodoor Gilissen Bankiers.

Het bedrijf haalt nog steeds een groot deel van de omzet uit thuisland Spanje (35%). De binnenlandse economische malaise heeft ook effect op de verkopen van Inditex, ondanks de positionering in het lagere segment. Het bedrijf herhaalt zijn verwachting dat het dit jaar 370 tot 450 nieuwe winkels zal openen. Inditex staat op de favorietenlijst van Theodoor Gilissen Bankiers. De bank is positief over het aandeel Inditex omdat het bedrijf met winkelketens zoals Zara de recessie relatief goed zal doorkomen.Hiernaast heeft het bedrijf heeft een flexibel business model waardoor het snel kan inspelen op veranderde modetrends. gezonde balans. Inditex krijgt een koopadvies van Theodoor Gilissen Bankiers.