Nogal wat bedrijven maakten vanmorgen de resultaten over het boekjaar 2012 bekend, waarbij in Brussel zowel Melexis, Mobistar als Arseus met cijfers kwamen.

In het geval van Mobistar merkt Emmanuel Carlier op dat de guidance van het bedrijf bijzonder zwak klonk, ze ligt duidelijk onder de consensus. Hij heeft dan ook slechts een advies houden voor het aandeel, dat vanmorgen ruim 3% lager opende.

Anderzijds krijgt Arseus een stevige schouderklop van meer dan 5% in reactie op de sterke cijfers.

Europees vermeldde de agenda onder andere de cijfers van Vestas, ArcelorMittal, Volvo en Glaxo Smith Kline. In de komende dagen zal de stroom kwartaalcijfers alleen nog maar aanzwellen, met morgen onder andere de resultaten van Barco, Nutreco, Nyrstar en Umicore.

Ook wat macro-economische indicatoren betreft, was de agenda voor woensdag vrij goed gevuld. We vermelden onder andere de huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse fabrieksbestellingen en last but not least de Ifo-index wat betreft het economisch klimaat in de eurozone.

Nogal wat bedrijven maakten vanmorgen de resultaten over het boekjaar 2012 bekend, waarbij in Brussel zowel Melexis, Mobistar als Arseus met cijfers kwamen. In het geval van Mobistar merkt Emmanuel Carlier op dat de guidance van het bedrijf bijzonder zwak klonk, ze ligt duidelijk onder de consensus. Hij heeft dan ook slechts een advies houden voor het aandeel, dat vanmorgen ruim 3% lager opende. Anderzijds krijgt Arseus een stevige schouderklop van meer dan 5% in reactie op de sterke cijfers. Europees vermeldde de agenda onder andere de cijfers van Vestas, ArcelorMittal, Volvo en Glaxo Smith Kline. In de komende dagen zal de stroom kwartaalcijfers alleen nog maar aanzwellen, met morgen onder andere de resultaten van Barco, Nutreco, Nyrstar en Umicore. Ook wat macro-economische indicatoren betreft, was de agenda voor woensdag vrij goed gevuld. We vermelden onder andere de huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse fabrieksbestellingen en last but not least de Ifo-index wat betreft het economisch klimaat in de eurozone.