November was geen goede maand voor Caterpillar, wereldwijd werd een daling van de verkopen opgetekend. Globaal daalden die verkopen met 12% en het was voor de eerste keer sinds februari 2010 dat over de hele wereld de verkopen een dalende trend vertoonden.

De tegenvallende verkopen bij Caterpillar doen de twijfels toenemen over de staat waarin de wereldeconomie zich bevindt. Het lijkt onwaarschijnlijk dat die wereldeconomie een krachtig herstel kan laten optekenen wanneer de verkoopcijfers van zware machines tegenvallen.

November was geen goede maand voor Caterpillar, wereldwijd werd een daling van de verkopen opgetekend. Globaal daalden die verkopen met 12% en het was voor de eerste keer sinds februari 2010 dat over de hele wereld de verkopen een dalende trend vertoonden. De tegenvallende verkopen bij Caterpillar doen de twijfels toenemen over de staat waarin de wereldeconomie zich bevindt. Het lijkt onwaarschijnlijk dat die wereldeconomie een krachtig herstel kan laten optekenen wanneer de verkoopcijfers van zware machines tegenvallen.