De bedrijfsresultaten zijn grotendeels achter de rug, waarbij nog af en toe een achterblijver met cijfers komt. Dat was gisterenavond onder andere het geval met Smith & Wesson, dat de vooruitzichten voor het lopende boekjaar naar beneden aanpaste.

De koers van het aandeel Smith & Wesson gaat op de Nasdaq dan ook fors onderuit, het verlies bedraagt momenteel meer dan 12%. Dat de resultaten over eerste kwartaal van het lopende boekjaar 2014-2015 beter dan verwacht waren, deed uiteindelijk weinig ter zake.

De bedrijfsresultaten zijn grotendeels achter de rug, waarbij nog af en toe een achterblijver met cijfers komt. Dat was gisterenavond onder andere het geval met Smith & Wesson, dat de vooruitzichten voor het lopende boekjaar naar beneden aanpaste. De koers van het aandeel Smith & Wesson gaat op de Nasdaq dan ook fors onderuit, het verlies bedraagt momenteel meer dan 12%. Dat de resultaten over eerste kwartaal van het lopende boekjaar 2014-2015 beter dan verwacht waren, deed uiteindelijk weinig ter zake.