De verliezen voor de belangrijkste indices blijven beperkt tot ongeveer een kwart procent. De beleggers maken zich uiteraard nog steeds zorgen over de situatie in de Oekraïne, waar een escalatie van het gewelk nog altijd mogelijk blijft. Het ziet er niet naar uit dat de Russische president Poetin zich zal schikken naar wat de buitenwereld van hem vraagt.

Een bron van zorgen is China, waar de recent gepubliceerde macro-economisch indicatoren steevast tegenvielen. Links en rechts wordt er opnieuw openlijk gesproken over een harde landing van de Chinese economie, iets wat niet zonder gevolgen zou blijven voor de rest van de wereld.

De verliezen voor de belangrijkste indices blijven beperkt tot ongeveer een kwart procent. De beleggers maken zich uiteraard nog steeds zorgen over de situatie in de Oekraïne, waar een escalatie van het gewelk nog altijd mogelijk blijft. Het ziet er niet naar uit dat de Russische president Poetin zich zal schikken naar wat de buitenwereld van hem vraagt. Een bron van zorgen is China, waar de recent gepubliceerde macro-economisch indicatoren steevast tegenvielen. Links en rechts wordt er opnieuw openlijk gesproken over een harde landing van de Chinese economie, iets wat niet zonder gevolgen zou blijven voor de rest van de wereld.