De bekende belegger-raider Carl Icahn laat vandaag weer van zich horen. Volgens Icahn is eBay zowat het slechts geleide bedrijf dat op de beurs van Wall Street noteert. Het zou bovendien een schoolvoorbeeld zijn van het zwakke management bij de meeste Amerikaanse bedrijven.

Icahn gaat nog een stapje verder en vergelijkt de manier waarop eBay wordt geleid met de manier waarop de Amerikaanse regering het land bestuurt. Een uitval richting Barack Obama die kan tellen! De koers van eBay opende nochtans iets hoger, de beleggers liggen dus niet echt wakker van wat Icahn vertelt.

De bekende belegger-raider Carl Icahn laat vandaag weer van zich horen. Volgens Icahn is eBay zowat het slechts geleide bedrijf dat op de beurs van Wall Street noteert. Het zou bovendien een schoolvoorbeeld zijn van het zwakke management bij de meeste Amerikaanse bedrijven. Icahn gaat nog een stapje verder en vergelijkt de manier waarop eBay wordt geleid met de manier waarop de Amerikaanse regering het land bestuurt. Een uitval richting Barack Obama die kan tellen! De koers van eBay opende nochtans iets hoger, de beleggers liggen dus niet echt wakker van wat Icahn vertelt.