Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het opnieuw een drukke week, echter met dit verschil dat de meeste grote bedrijven inmiddels de kwartaalcijfers hebben bekendgemaakt. Het zijn dus vooral bedrijven van de tweede en derde rij die komen rapporteren.

Maandag is traditioneel een wat rustigere dag en ook vandaag staan er geen echt grote namen op de agenda. Er waren wel de resultaten van Hertz, maar die waren niet echt denderend. In reactie op de cijfers staat de koers van het aandeel Hertz wat onder druk.

Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het opnieuw een drukke week, echter met dit verschil dat de meeste grote bedrijven inmiddels de kwartaalcijfers hebben bekendgemaakt. Het zijn dus vooral bedrijven van de tweede en derde rij die komen rapporteren. Maandag is traditioneel een wat rustigere dag en ook vandaag staan er geen echt grote namen op de agenda. Er waren wel de resultaten van Hertz, maar die waren niet echt denderend. In reactie op de cijfers staat de koers van het aandeel Hertz wat onder druk.