Dat Janet Yellen zich "interessant" tracht te maken door te waarschuwen voor zeepbellen, dateert volgens professor Stefan Duchateau nog van de vroegere gloriejaren van één van haar illustere voorgangers, Alan Greenspan. Deze kreeg in 1996 het bezoek van twee notoire professoren, John Campbell (Harvard) en Robert Shiller (Princeton en recente Nobelprijswinnaar).

Ze schotelden de FED-Voorzitter een onheilspellende grafiek voor waarbij de verhouding tussen de aandelenprijzen en hun dividendrendement in 1929 werd vergeleken met de evolutie van deze verhouding in 1996.Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Dat Janet Yellen zich "interessant" tracht te maken door te waarschuwen voor zeepbellen, dateert volgens professor Stefan Duchateau nog van de vroegere gloriejaren van één van haar illustere voorgangers, Alan Greenspan. Deze kreeg in 1996 het bezoek van twee notoire professoren, John Campbell (Harvard) en Robert Shiller (Princeton en recente Nobelprijswinnaar). Ze schotelden de FED-Voorzitter een onheilspellende grafiek voor waarbij de verhouding tussen de aandelenprijzen en hun dividendrendement in 1929 werd vergeleken met de evolutie van deze verhouding in 1996.Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.