Ook in het Verenigd Koninkrijk dreigt er nu een zeepbel op de vastgoedmarkt te ontstaan. De huizenprijzen blijven er maar stijgen, in zoverre dat de regering zich gisteren genoodzaakt zag om te waarschuwen tegen een te forse stijging van de marktprijzen.

De Bank of England onderzoekt momenteel in hoeverre marktondersteunende maatregelen een steentje hebben bijgdragen aan de prijsstijgingen. Indien noodzakelijk, zal de centrale bank de passende maatregelen treffen om een verdere stijging van de huizenprijzen af te remmen.

Ook in het Verenigd Koninkrijk dreigt er nu een zeepbel op de vastgoedmarkt te ontstaan. De huizenprijzen blijven er maar stijgen, in zoverre dat de regering zich gisteren genoodzaakt zag om te waarschuwen tegen een te forse stijging van de marktprijzen. De Bank of England onderzoekt momenteel in hoeverre marktondersteunende maatregelen een steentje hebben bijgdragen aan de prijsstijgingen. Indien noodzakelijk, zal de centrale bank de passende maatregelen treffen om een verdere stijging van de huizenprijzen af te remmen.