Euro houdt stand boven 1,320 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro onafgebroken stijgen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3238 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,80%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud iets lager, olie hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1670 dollar betaald, of fracties van een dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer bijna 90 dollar betaald of iets minder dan anderhalf procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,320 dollar Op de valutamarkten blijft de euro onafgebroken stijgen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3238 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,80%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud iets lager, olie hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1670 dollar betaald, of fracties van een dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer bijna 90 dollar betaald of iets minder dan anderhalf procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.