In Griekenland begint de verkiezingsstrijd hilarische vormen aan te nemen. Ilias Kasidiaris, de kandidaat van het extreem-rechtse Gouden Dageraad die vorige week twee linkse politica's aanviel, heeft besloten om zijn slachtoffers voor de rechtbank te dagen, hij zou gehandeld hebben uit wettelijke zelfbescherming.

De Europese beurzen zijn vandaag stabiel tot iets lager geopend, zonder dat er meteen een duidelijke richting zichtbaar is. De beleggers kijken voorlopig de kat even uit de boom en wachten de komende gebeurtenissen af.

Melexis koopt weer eigen aandelen in

De raad van bestuur van Melexis Technologies NV heeft op 20 augustus 2010 beslist van start te gaan met de aankoop van aandelen Melexis NV (persbericht 24 augustus 2010).

Melexis Technologies NV maakt gisteren bekend dat het in de periode van 4 juni tot en met 8 juni 2012 3,295 aandelen op Euronext Brussel heeft verworven.

Ook Befimmo koopt eigen aandelen in

In het kader van haar programma voor de inkoop van eigen aandelen dat op 21 mei 2012 werd aangekondigd, voor een maximumbedrag van 4,5 miljoen €, maakte Befimmo gisteren bekend dat er 1.234 Befimmo-aandelen ingekocht werden op NYSE Euronext Brussels tijdens de periode van 1 juni 2012 tot 11 juni 2012.

In Griekenland begint de verkiezingsstrijd hilarische vormen aan te nemen. Ilias Kasidiaris, de kandidaat van het extreem-rechtse Gouden Dageraad die vorige week twee linkse politica's aanviel, heeft besloten om zijn slachtoffers voor de rechtbank te dagen, hij zou gehandeld hebben uit wettelijke zelfbescherming. De Europese beurzen zijn vandaag stabiel tot iets lager geopend, zonder dat er meteen een duidelijke richting zichtbaar is. De beleggers kijken voorlopig de kat even uit de boom en wachten de komende gebeurtenissen af. Melexis koopt weer eigen aandelen in De raad van bestuur van Melexis Technologies NV heeft op 20 augustus 2010 beslist van start te gaan met de aankoop van aandelen Melexis NV (persbericht 24 augustus 2010). Melexis Technologies NV maakt gisteren bekend dat het in de periode van 4 juni tot en met 8 juni 2012 3,295 aandelen op Euronext Brussel heeft verworven.Ook Befimmo koopt eigen aandelen in In het kader van haar programma voor de inkoop van eigen aandelen dat op 21 mei 2012 werd aangekondigd, voor een maximumbedrag van 4,5 miljoen €, maakte Befimmo gisteren bekend dat er 1.234 Befimmo-aandelen ingekocht werden op NYSE Euronext Brussels tijdens de periode van 1 juni 2012 tot 11 juni 2012.