De downgrading schiet de beleggers uiteraard in het verkeerde keelgat, op basis van de futures mag een lagere opening voor de Europese beurzen worden verwacht. Voorlopig zouden de verliezen relatief beperkt blijven, maar het sentiment op de beurzen kan snel verslechteren.

Wat zijn de meest populaire films bij Kinepolis?

Tot de meest populaire films van 2011 werden verkozen 1) 'Intouchables', 2)'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2', 3) 'Black Swan', 4) 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1' en 5) 'Rundskop'.

De beste Vlaamse film was 'Rundskop', en ook 'Hasta la vista' deed het bijzonder goed. Aan Franstalige zijde werd 'Intouchables' het best gesmaakt.

Wat genre betreft blijven de klassieke regels gelden. Mannen gaan voor komedie, avontuur en thrillers terwijl vrouwen vallen voor komedie, romantiek en avontuur. Beste compromis voor koppels: een avontuurlijke komedie met voldoende aktie en romantiek.

Op het vlak van meest geliefde acteurs en actrices weinig verrassingen. Johnny Depp werd voor het vierde jaar op rij de algemene publieksfavoriet, en ook Brangelina staan zowel bij mannen en vrouwen in de top 3. Julia Roberts blijft populair bij vrouwen.

Maar ook onze eigen Matthias Schoenaerts (nu te zien in 'De Rouille et d'Os') werd in 2011 een echte topper. Zelfs hartenbrekers als Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson en George Clooney moesten tegenover hem de duimen leggen. Hij kwam bij de vrouwen op de 6e plaats en moest enkel Johnny Depp en Brad Pitt laten voorgaan.

De populairste Vlaamse actrice was dit jaar Veerle Baetens, die een sterke rol neerzette in 'Code 37'. Aan Franstalige zijde ging men net als vorig jaar voor Benoît Poelvoorde ('Rien à déclarer') en Marion Cotillard ('Inception' en 'De Rouille et d'Os').

Het internet wordt belangrijker om het bioscoopbezoek voor te bereiden. De meerderheid van de mensen zoekt een film eerst online op en bekijkt een trailer, om dan het ticket online te boeken.

De downgrading schiet de beleggers uiteraard in het verkeerde keelgat, op basis van de futures mag een lagere opening voor de Europese beurzen worden verwacht. Voorlopig zouden de verliezen relatief beperkt blijven, maar het sentiment op de beurzen kan snel verslechteren. Wat zijn de meest populaire films bij Kinepolis? Tot de meest populaire films van 2011 werden verkozen 1) 'Intouchables', 2)'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2', 3) 'Black Swan', 4) 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1' en 5) 'Rundskop'. De beste Vlaamse film was 'Rundskop', en ook 'Hasta la vista' deed het bijzonder goed. Aan Franstalige zijde werd 'Intouchables' het best gesmaakt. Wat genre betreft blijven de klassieke regels gelden. Mannen gaan voor komedie, avontuur en thrillers terwijl vrouwen vallen voor komedie, romantiek en avontuur. Beste compromis voor koppels: een avontuurlijke komedie met voldoende aktie en romantiek. Op het vlak van meest geliefde acteurs en actrices weinig verrassingen. Johnny Depp werd voor het vierde jaar op rij de algemene publieksfavoriet, en ook Brangelina staan zowel bij mannen en vrouwen in de top 3. Julia Roberts blijft populair bij vrouwen. Maar ook onze eigen Matthias Schoenaerts (nu te zien in 'De Rouille et d'Os') werd in 2011 een echte topper. Zelfs hartenbrekers als Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson en George Clooney moesten tegenover hem de duimen leggen. Hij kwam bij de vrouwen op de 6e plaats en moest enkel Johnny Depp en Brad Pitt laten voorgaan. De populairste Vlaamse actrice was dit jaar Veerle Baetens, die een sterke rol neerzette in 'Code 37'. Aan Franstalige zijde ging men net als vorig jaar voor Benoît Poelvoorde ('Rien à déclarer') en Marion Cotillard ('Inception' en 'De Rouille et d'Os'). Het internet wordt belangrijker om het bioscoopbezoek voor te bereiden. De meerderheid van de mensen zoekt een film eerst online op en bekijkt een trailer, om dan het ticket online te boeken.