Terwijl de FED supersnel heeft gereageerd op crisissituaties, heeft de federale Amerikaanse overheid gereageerd met de snelheid van een slak. De twee grote politieke partijen hebben zich laten meeslepen in eindeloze ruzies die geen zoden aan de dijk brachten.

Op die manier heeft Washington het potentieel economisch herstel stokken in de wielen gestoken en zo zonder het zelf te willen haar eigen centrale bank tegengewerkt. Fisher doet een dringend oproep aan de regering om te stoppen met bakkeleien en om constructief mee te werken aan het versterken van het economisch weefsel.

Terwijl de FED supersnel heeft gereageerd op crisissituaties, heeft de federale Amerikaanse overheid gereageerd met de snelheid van een slak. De twee grote politieke partijen hebben zich laten meeslepen in eindeloze ruzies die geen zoden aan de dijk brachten. Op die manier heeft Washington het potentieel economisch herstel stokken in de wielen gestoken en zo zonder het zelf te willen haar eigen centrale bank tegengewerkt. Fisher doet een dringend oproep aan de regering om te stoppen met bakkeleien en om constructief mee te werken aan het versterken van het economisch weefsel.