De fiscale klip komt overeen met een 'Bungee Jump' voor de financiële markten, zo waarschuwt de onafhankelijke technische analist Daryl Guppy.

Guppy, een man waar in de Verenigde Staten naar wordt geluisterd, is van mening dat niemand kan voorspellen wat er op de financiële markten zal gebeuren na een pijnlijke tuimelpartij van de bewuste klip.

Vanaf midden september is de S&P 500 al met ongeveer 4% gedaald, precies vanwege de vrees voor het uitblijven van een akkoord. De klok tikt ongenadig voor de onderhandelende partijen, wanneer er geen akkoord wordt bereikt belanden we in onverkend terrein.

De fiscale klip komt overeen met een 'Bungee Jump' voor de financiële markten, zo waarschuwt de onafhankelijke technische analist Daryl Guppy. Guppy, een man waar in de Verenigde Staten naar wordt geluisterd, is van mening dat niemand kan voorspellen wat er op de financiële markten zal gebeuren na een pijnlijke tuimelpartij van de bewuste klip. Vanaf midden september is de S&P 500 al met ongeveer 4% gedaald, precies vanwege de vrees voor het uitblijven van een akkoord. De klok tikt ongenadig voor de onderhandelende partijen, wanneer er geen akkoord wordt bereikt belanden we in onverkend terrein.