Daarbij maken we wel een uitzondering voor juweliersketen Tiffany's die komt rapporteren, terwijl in Toronto Royal Bank of Canada verslag komt uitbrengen over de gang van zaken. Herinneren we er aan dat morgen na het slot van de beurs Colruyt met cijfers komt.


Algemeen zal er aan het bedrijfsnieuws echter niet zo veel aandacht worden besteed, de beleggers gaan vooral uitkijken naar wat er rond de fiscale klip in de Verenigde Staten zal gebeuren. Gisteren werd duidelijk dat de onderhandelingen daaromtrent niet echt opschieten, terwijl de tijd toch wel begint te dringen.

Daarbij maken we wel een uitzondering voor juweliersketen Tiffany's die komt rapporteren, terwijl in Toronto Royal Bank of Canada verslag komt uitbrengen over de gang van zaken. Herinneren we er aan dat morgen na het slot van de beurs Colruyt met cijfers komt. Algemeen zal er aan het bedrijfsnieuws echter niet zo veel aandacht worden besteed, de beleggers gaan vooral uitkijken naar wat er rond de fiscale klip in de Verenigde Staten zal gebeuren. Gisteren werd duidelijk dat de onderhandelingen daaromtrent niet echt opschieten, terwijl de tijd toch wel begint te dringen.