Jon Najarian van OptionMonster is van mening dat de fiscale klip niet vermeden zal kunnen worden en heeft daaruit zijn conclusies getrokken. Voor de eerste keer in 31 jaar heeft hij al zijn posities in aandelen afgebouwd, waardoor hij volledig in cash is belegd.

Najarian gelooft er met andere woorden niet in dat er op het laatste moment toch een soort mirakeloplossing uit de bus zal komen. Hij denkt dat we de kelk tot op de bodem zullen moeten ledigen, want betekent dat de Amerikaanse economie een serieuze opdoffer zal krijgen.

Jon Najarian van OptionMonster is van mening dat de fiscale klip niet vermeden zal kunnen worden en heeft daaruit zijn conclusies getrokken. Voor de eerste keer in 31 jaar heeft hij al zijn posities in aandelen afgebouwd, waardoor hij volledig in cash is belegd. Najarian gelooft er met andere woorden niet in dat er op het laatste moment toch een soort mirakeloplossing uit de bus zal komen. Hij denkt dat we de kelk tot op de bodem zullen moeten ledigen, want betekent dat de Amerikaanse economie een serieuze opdoffer zal krijgen.