Vooral de kleine en middelgrote bedrijven hebben alle moeite van de wereld om voldoende financiering te vinden. De Europese Centrale Bank zal daarom gerichte maatregelen moeten aankondigen om de Europese bedrijfswereld op een goedkopere manier aan financiering te helpen.

De ECB heeft bij monde van voorzitter Mario Draghi concrete maatregelen aangekondigd om de economische groei te stimuleren. Die maatregelen zullen volgens Juvyns waarschijnlijk na afloop van de volgende meeting van de centrale bank aangekondigd worden.

Vooral de kleine en middelgrote bedrijven hebben alle moeite van de wereld om voldoende financiering te vinden. De Europese Centrale Bank zal daarom gerichte maatregelen moeten aankondigen om de Europese bedrijfswereld op een goedkopere manier aan financiering te helpen. De ECB heeft bij monde van voorzitter Mario Draghi concrete maatregelen aangekondigd om de economische groei te stimuleren. Die maatregelen zullen volgens Juvyns waarschijnlijk na afloop van de volgende meeting van de centrale bank aangekondigd worden.