Die zijn in ieder geval van plan om iets te doen om Spanje en Griekenland te redden.

Wat er precies zal gebeuren, is nog onduidelijk. Vandaag vergadert de Europese Centrale Bank en het is uitkijken naar wat president Mario Draghi in zijn slotverklaring gaat vertellen.

De meeste analisten verwachten dat de ECB haar basisrente ongewijzigd gaat blijven.

Tessenderlo Group biedt uitbetaling dividend 2011 in aandelen en/of in cash

Tessenderlo Group stelde gisteren aan de aanheelhoudersvergadering voor om een brutodividend van 1,3333 EUR per aandeel uit te keren over het boekjaar 2011.

De raad van bestuur besliste om aandeelhouders de keuze te bieden het dividend te ontvangen in nieuwe aandelen aan de prijs van 18,00 EUR per aandeel, dan wel in cash, of een combinatie van beide.

Gisteren werd door de algemene vergadering van aandeelhouders een nettodividend (coupon n° 75) van 1,00 EUR goedgekeurd. Dit stemt overeen met een brutodividend van 1,3333 EUR. Voor de coupures met aangehechte VVPR-strips bedraagt het nettodividend 1,0533 EUR.

Nadat de aandeelhouders een verhoging van het toegestane kapitaal goedkeurden, besliste de raad van bestuur om de aandeelhouders de keuze te bieden tussen een uitkering van het dividend in nieuwe aandelen, dan wel in cash of een combinatie van beide.

De prijs van deze nieuwe aandelen werd vastgelegd op 18,00 EUR per aandeel. Aandeelhouders kunnen hun keuze bepalen tussen dinsdag 12 juni 2012 en vrijdag 6 juli 2012.

De uitbetaling in cash en/of de levering van de nieuwe aandelen zal gebeuren op 16 juli 2012. Het aandeel noteert ex-dividend op 7 juni 2012.

Die zijn in ieder geval van plan om iets te doen om Spanje en Griekenland te redden. Wat er precies zal gebeuren, is nog onduidelijk. Vandaag vergadert de Europese Centrale Bank en het is uitkijken naar wat president Mario Draghi in zijn slotverklaring gaat vertellen. De meeste analisten verwachten dat de ECB haar basisrente ongewijzigd gaat blijven. Tessenderlo Group biedt uitbetaling dividend 2011 in aandelen en/of in cash Tessenderlo Group stelde gisteren aan de aanheelhoudersvergadering voor om een brutodividend van 1,3333 EUR per aandeel uit te keren over het boekjaar 2011. De raad van bestuur besliste om aandeelhouders de keuze te bieden het dividend te ontvangen in nieuwe aandelen aan de prijs van 18,00 EUR per aandeel, dan wel in cash, of een combinatie van beide. Gisteren werd door de algemene vergadering van aandeelhouders een nettodividend (coupon n° 75) van 1,00 EUR goedgekeurd. Dit stemt overeen met een brutodividend van 1,3333 EUR. Voor de coupures met aangehechte VVPR-strips bedraagt het nettodividend 1,0533 EUR. Nadat de aandeelhouders een verhoging van het toegestane kapitaal goedkeurden, besliste de raad van bestuur om de aandeelhouders de keuze te bieden tussen een uitkering van het dividend in nieuwe aandelen, dan wel in cash of een combinatie van beide. De prijs van deze nieuwe aandelen werd vastgelegd op 18,00 EUR per aandeel. Aandeelhouders kunnen hun keuze bepalen tussen dinsdag 12 juni 2012 en vrijdag 6 juli 2012. De uitbetaling in cash en/of de levering van de nieuwe aandelen zal gebeuren op 16 juli 2012. Het aandeel noteert ex-dividend op 7 juni 2012.