Een paar dagen eerder werd een "bedrijfje" WhatsApp door Facebookgekocht voor $ 19 mld. De term bedrijfje is niet denigrerend bedoeld. Maar WhatsApp is vijf jaar oud en heeft rond de 55 medewerkers.

Toch is het op basis van de overnamesom nu al meer waard dan Sony. Het is dan ook niet vreemd dat vele commentatoren stelden dat de gekheid weer heeft toegeslagen bij waardering van aandelen.

En dat we dus, net als in 2001, aan de vooravond staan van een uiteen ploffen van een luchtbel. Ook toen werden er enorme bedragen betaald voor bedrijven die geen winst maakten.

De website pets.com was daar een voorbeeld van. Het zijn echter

wel heel gemakkelijke vergelijkingen. Wellicht is deze tijd anders.

Een paar dagen eerder werd een "bedrijfje" WhatsApp door Facebookgekocht voor $ 19 mld. De term bedrijfje is niet denigrerend bedoeld. Maar WhatsApp is vijf jaar oud en heeft rond de 55 medewerkers. Toch is het op basis van de overnamesom nu al meer waard dan Sony. Het is dan ook niet vreemd dat vele commentatoren stelden dat de gekheid weer heeft toegeslagen bij waardering van aandelen. En dat we dus, net als in 2001, aan de vooravond staan van een uiteen ploffen van een luchtbel. Ook toen werden er enorme bedragen betaald voor bedrijven die geen winst maakten. De website pets.com was daar een voorbeeld van. Het zijn echter wel heel gemakkelijke vergelijkingen. Wellicht is deze tijd anders.