De koersen van de financiële aandelen houden duidelijk geen rekening met de mogelijkheid dat de eurozone erin slaagt een geloofwaardig redmiddel uit te werken voor haar kwetsbaarste leden.

Ook zou er uit de stresstests voor banken weleens kunnen blijken dat de financiële instellingen beter gekapitaliseerd zijn dan verwacht.

Bovendien is het evenmin uitgesloten dat de Amerikaanse Federal Reserve beslist om een derde fase van kwantitatieve versoepeling in te luiden.

Een te sterke onderweging in de financiële sector vormt momenteel waarschijnlijk het grootste risico.

De koersen van de financiële aandelen houden duidelijk geen rekening met de mogelijkheid dat de eurozone erin slaagt een geloofwaardig redmiddel uit te werken voor haar kwetsbaarste leden. Ook zou er uit de stresstests voor banken weleens kunnen blijken dat de financiële instellingen beter gekapitaliseerd zijn dan verwacht. Bovendien is het evenmin uitgesloten dat de Amerikaanse Federal Reserve beslist om een derde fase van kwantitatieve versoepeling in te luiden. Een te sterke onderweging in de financiële sector vormt momenteel waarschijnlijk het grootste risico.