We leven in een omgeving waar financiële repressie heerst en financiële repressie betekent dat de beleggers geen enkele keuze hebben, ze moeten spelen met de kaarten die ze bij het delen in handen hebben gekregen. Voor academische studies over bijvoorbeeld de keuze tussen aandelen en obligaties is geen sprake meer.

De huidige omstandigheden houden veel particuliere beleggers uit de markt. Die zijn bij gebrek aan keuzes stilaan aan het terugkeren naar de beurs, de verhandelde volumes op Wall Street liggen op jaarbasis maar 1% lager. Hij adviseert zijn klanten echter om uit de markt te blijven en de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen.

We leven in een omgeving waar financiële repressie heerst en financiële repressie betekent dat de beleggers geen enkele keuze hebben, ze moeten spelen met de kaarten die ze bij het delen in handen hebben gekregen. Voor academische studies over bijvoorbeeld de keuze tussen aandelen en obligaties is geen sprake meer. De huidige omstandigheden houden veel particuliere beleggers uit de markt. Die zijn bij gebrek aan keuzes stilaan aan het terugkeren naar de beurs, de verhandelde volumes op Wall Street liggen op jaarbasis maar 1% lager. Hij adviseert zijn klanten echter om uit de markt te blijven en de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen.