Uitbreiding van Foodservice is afhankelijk van te koop komende marktpartijen in de komende jaren; voor zelfstandige investering lijkt er voorlopig te weinig concurrerende ruimte in de markt.

In Foodretail heeft Sligro naar de mening van Theodoor Gilissen Bankiers op termijn versterking van het marktaandeel nodig ter verdere verbetering van de resultaten.

Echter ook de foodretailmarkt biedt beperkte ruimte voor een nieuwe vestiging. Per saldo zal de autonome groei beperkt zijn.

Voor beide divisies is het wachten op verkopen van (onderdelen door) concurrenten; de financiële ruimte is er. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Uitbreiding van Foodservice is afhankelijk van te koop komende marktpartijen in de komende jaren; voor zelfstandige investering lijkt er voorlopig te weinig concurrerende ruimte in de markt. In Foodretail heeft Sligro naar de mening van Theodoor Gilissen Bankiers op termijn versterking van het marktaandeel nodig ter verdere verbetering van de resultaten. Echter ook de foodretailmarkt biedt beperkte ruimte voor een nieuwe vestiging. Per saldo zal de autonome groei beperkt zijn. Voor beide divisies is het wachten op verkopen van (onderdelen door) concurrenten; de financiële ruimte is er. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.