De afgelopen weken zijn er al heel wat doemscenario's opgesteld wat betreft het afbouwen van het taperen. Sommige analisten verwachten dat zowel de dollar als de obligatiemarkten klappen zullen krijgen, waardoor ook Wall Street uiteindelijk door de knieën zal moeten gaan.

Maar niet iedereen is bereid om zomaar goedschiks een doemscenario te aanvaarden. De bekende hedge fund beheerder James Altucher schetst een heel ander scenario. De financiële markten zullen door het dak vliegen zodra het taperen begint, tot grote verbazing van het lager van zwartkijkers.

De afgelopen weken zijn er al heel wat doemscenario's opgesteld wat betreft het afbouwen van het taperen. Sommige analisten verwachten dat zowel de dollar als de obligatiemarkten klappen zullen krijgen, waardoor ook Wall Street uiteindelijk door de knieën zal moeten gaan. Maar niet iedereen is bereid om zomaar goedschiks een doemscenario te aanvaarden. De bekende hedge fund beheerder James Altucher schetst een heel ander scenario. De financiële markten zullen door het dak vliegen zodra het taperen begint, tot grote verbazing van het lager van zwartkijkers.