BFI Capital's CEO Frank Suess kijkt daarbij op de eerste plaats naar de valutamarkten, waar zich recent de meest ongeloofwaardige bewegingen voordeden. Blijkbaar is er ergens een onzichtbare hand in het spel die de koersen van bepaalde valuta's de gewenste richting uitstuurt.

Waarschijnlijk kadert de manipulatie van de valutakoersen in currency wars die nu al enkele jaren aan de gang zijn. Ook rond de goudmarkt is de argwaan groot, er loopt momenteel een onderzoek naar de fixing van de goudprijs op de London Bullion Market.

BFI Capital's CEO Frank Suess kijkt daarbij op de eerste plaats naar de valutamarkten, waar zich recent de meest ongeloofwaardige bewegingen voordeden. Blijkbaar is er ergens een onzichtbare hand in het spel die de koersen van bepaalde valuta's de gewenste richting uitstuurt. Waarschijnlijk kadert de manipulatie van de valutakoersen in currency wars die nu al enkele jaren aan de gang zijn. Ook rond de goudmarkt is de argwaan groot, er loopt momenteel een onderzoek naar de fixing van de goudprijs op de London Bullion Market.