Sinds de aankondiging van het laatste rondje "quantitative easing" (QE3) in september 2012 heeft de FED meer dan 500 miljard dollar in het systeem gepompt. Paul vraagt zich af waar al dat geld gebleven is, gezien er in de verste verte nog altijd geen economisch herstel in zicht is.

Ron Paul heeft een duidelijk antwoord op deze vraag: het werd gebruikt om zeepbellen te blazen. De financiële markten zijn een kaartenhuisje dat op instorten staat. Er is maar één denkbare oplossing en dat is om de marktkrachten hun werk te laten doen.

Sinds de aankondiging van het laatste rondje "quantitative easing" (QE3) in september 2012 heeft de FED meer dan 500 miljard dollar in het systeem gepompt. Paul vraagt zich af waar al dat geld gebleven is, gezien er in de verste verte nog altijd geen economisch herstel in zicht is. Ron Paul heeft een duidelijk antwoord op deze vraag: het werd gebruikt om zeepbellen te blazen. De financiële markten zijn een kaartenhuisje dat op instorten staat. Er is maar één denkbare oplossing en dat is om de marktkrachten hun werk te laten doen.