Mogelijk zal die de fouten van Bernanke gewoon herhalen. David Robin van Newedge Capital vraagt zich nu af hoe hoog de schade van de vertrouwenskwestie zal oplopen. Het antwoord op die vraag kan belangrijk zijn om te weten hoe hoog de obligatierente kan oplopen.

De beurskoersen kunnen anderzijds blijven corrigeren wanneer de FED sneller haar maatregelen zal afbouwen dan de economie groeit. Die correctie kan zelfs nog grotere vormen aannemen wanneer de beleggers niet langer de rooskleurige vooruitzichten die de FED vooropstelt blijven geloven.

Mogelijk zal die de fouten van Bernanke gewoon herhalen. David Robin van Newedge Capital vraagt zich nu af hoe hoog de schade van de vertrouwenskwestie zal oplopen. Het antwoord op die vraag kan belangrijk zijn om te weten hoe hoog de obligatierente kan oplopen. De beurskoersen kunnen anderzijds blijven corrigeren wanneer de FED sneller haar maatregelen zal afbouwen dan de economie groeit. Die correctie kan zelfs nog grotere vormen aannemen wanneer de beleggers niet langer de rooskleurige vooruitzichten die de FED vooropstelt blijven geloven.