Sebastien Galy van Societe Generale is van mening dat deze signalen op grote onderliggende stabiliteit wijzen. Het feit dat de DAX een deel van de geleden schade gisteren weer kon goedmaken, verandert daar uiteindelijk weinig aan. De beleggers lijken in toenemende mate allergisch te worden voor slecht nieuws.

Eerder dit jaar in februari was er een gelijkaardige periode, maar toen werd de aangerichte schade vrij snel hersteld. Ditmaal lijkt dat niet meer het geval te zijn. Inmiddels vraagt iedereen zich nog steeds af wat er eigenlijk met het goud is gebeurd, een passende verklaring voor de koersval is er nog steeds niet.

Sebastien Galy van Societe Generale is van mening dat deze signalen op grote onderliggende stabiliteit wijzen. Het feit dat de DAX een deel van de geleden schade gisteren weer kon goedmaken, verandert daar uiteindelijk weinig aan. De beleggers lijken in toenemende mate allergisch te worden voor slecht nieuws. Eerder dit jaar in februari was er een gelijkaardige periode, maar toen werd de aangerichte schade vrij snel hersteld. Ditmaal lijkt dat niet meer het geval te zijn. Inmiddels vraagt iedereen zich nog steeds af wat er eigenlijk met het goud is gebeurd, een passende verklaring voor de koersval is er nog steeds niet.