Die is volgens Stockman levensgevaarlijk en kan dan ook alleen tot ongevallen aanleiding geven. De Amerikaanse centrale bank heeft het systeem overvloedig van liquiditeiten voorzien, met de bedoeling de economie te stimuleren. Dat geld is echter niet op de juiste plaats aanbeland.

Het is integendeel voor speculatieve doeleinden gebruikt, met als gevolg dat onder andere de koersen op Wall Street kunstmatig zijn opgeblazen.

Ex-Nobelprijswinnaar Krugman is het daar niet mee eens en beschuldigt Stockman nodeloos paniek te zaaien. Vraag is nu natuurlijk wie het gelijk aan zijn kant zal krijgen.

Die is volgens Stockman levensgevaarlijk en kan dan ook alleen tot ongevallen aanleiding geven. De Amerikaanse centrale bank heeft het systeem overvloedig van liquiditeiten voorzien, met de bedoeling de economie te stimuleren. Dat geld is echter niet op de juiste plaats aanbeland. Het is integendeel voor speculatieve doeleinden gebruikt, met als gevolg dat onder andere de koersen op Wall Street kunstmatig zijn opgeblazen. Ex-Nobelprijswinnaar Krugman is het daar niet mee eens en beschuldigt Stockman nodeloos paniek te zaaien. Vraag is nu natuurlijk wie het gelijk aan zijn kant zal krijgen.