Een ander belangrijk thema is de FED-meeting. Die begint vanavond, maar een rentebelissing wordt pas morgenavond verwacht. Algemeen wordt verwacht dat de Amerikaanse centrale bank haar basisrente opnieuw gaat verlagen.

De vraag is echter of een versoepeling van de monetaire politiek gaat helpen om de economische weer aan te zwengelen. Sommige analisten verwachten dat de FED bijkomende maatregelen gaat aankondigen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten is het uitkijken naar de cijfers van Goldman Sachs en Morgan Stanley. Verwacht wordt dat Goldman Sachs het eerste verlies in zijn geschiedenis als beursgenoteerd bedrijf gaat publiceren.

Een ander belangrijk thema is de FED-meeting. Die begint vanavond, maar een rentebelissing wordt pas morgenavond verwacht. Algemeen wordt verwacht dat de Amerikaanse centrale bank haar basisrente opnieuw gaat verlagen. De vraag is echter of een versoepeling van de monetaire politiek gaat helpen om de economische weer aan te zwengelen. Sommige analisten verwachten dat de FED bijkomende maatregelen gaat aankondigen. Op het vlak van bedrijfsresultaten is het uitkijken naar de cijfers van Goldman Sachs en Morgan Stanley. Verwacht wordt dat Goldman Sachs het eerste verlies in zijn geschiedenis als beursgenoteerd bedrijf gaat publiceren.