De BEL 20 kan nog steeds een winst van bijna 1% vasthouden. Veel beleggers houden het poeder droog in afwachting van meer nieuws over de FED.

Volgende week kan opnieuw een belangrijke week worden, want op 18 en 19 juni vergadert de Amerikaanse centrale bank opnieuw. Na afloop van die meeting zal de FED met een slotverklaring komen en iedereen is razend benieuwd naar wat FED-voorzitter Bernanke gaat vertellen.

Zijn woorden zullen in ieder geval gewikt en gewogen worden, dit met het oog op een mogelijk afbouwen van de stimuleringsmaatregelen.

Uiteraard zal ook volgende week alle aandacht uitgaan naar de bewegingen aan het rentefront, een verdere stijging van de rente wordt niet bij voorbaat uitgesloten.

De BEL 20 kan nog steeds een winst van bijna 1% vasthouden. Veel beleggers houden het poeder droog in afwachting van meer nieuws over de FED. Volgende week kan opnieuw een belangrijke week worden, want op 18 en 19 juni vergadert de Amerikaanse centrale bank opnieuw. Na afloop van die meeting zal de FED met een slotverklaring komen en iedereen is razend benieuwd naar wat FED-voorzitter Bernanke gaat vertellen. Zijn woorden zullen in ieder geval gewikt en gewogen worden, dit met het oog op een mogelijk afbouwen van de stimuleringsmaatregelen. Uiteraard zal ook volgende week alle aandacht uitgaan naar de bewegingen aan het rentefront, een verdere stijging van de rente wordt niet bij voorbaat uitgesloten.